Món Esport
Un exjugador alemany culpa Guardiola de la crisi de la seva selecció
  • CA

La selecció alemanya passa per un mal moment. Després de no passar de la fase de grups en el Mundial de Rússia, el conjunt de Joachim Löw ha descendit de categoria a la Nations League. Die Mannschaft només ha sumat un punt en els tres partits que ha disputat de la nova competició de la UEFA i, faci el que faci aquest dilluns contra Holanda, acabarà en la darrera posició de la Lliga B.

 

A Alemanya, com no podria ser d’una altra manera, s’han encès els debats sobre els motius i els culpables de la crisi del seu combinat nacional. L’opinió de l’exjugador Hans Peter Briegel ha estat una de les més destacades, ja que ha afirmat que Pep Guardiola és el responsable de la situació. “És culpa seva. Ens ha enganyat i ens ha dit que per guanyat n’hi havia prou amb el 75% de possessió. No ho és. En el futbol, el resultat és molt més important que el control de joc. Tenir la pilota no és suficient per guanyar. França ho va demostrar quan es va proclamar campiona del món”, ha valorat en el diari La Repubblica.

 

Es tracta de buscar culpables per a la situació de la selecció alemanya, sigui qui sigui, i cadascú diu la seva.  “Pots guanyar fins i tot tornant a una forma més tradicional de jugar. El més important no és el bon joc, és tenir equilibri en el camp“, ha completat Briegel, que ha confirmat que, en el futbol, la dictadura dels resultats és imperant i no negociable.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa