Món Esport
El Sabadell mereix més que un empat a res a Montilivi (0-0)
  • CA

El primer derbi català de Segona del 2021 ha acabat amb empat sense gols. El Girona i el Sabadell s’han repartit els punts a Montilivi amb dues parts clarament diferenciades. Els blanc-i-vermells han gaudit de dues bones aproximacions en els primers 45 minuts, però han patit de valent en una represa en què el conjunt arlequinat ha merescut molt més. Com a mínim, els d’Antonio Hidalgo poden celebrar que acabaran la 20a jornada fora de les posicions de descens.

El Girona ha tingut la iniciativa del partit en la primera meitat. Els de Francisco han intentat fer valer la seva condició de favorits, però han estat incapaços. Sense Stuani, que torna a estar lesionat i estarà unes dues setmanes de baixa, els locals han buscat avançar-se al marcador, però Sylla no ha estat encertat primer i Mackay ha fet una aturada extraordinària a Pablo Moreno després. Més enllà d’aquestes dues accions, la defensa del Sabadell s’ha mantingut molt sòlida, encara que l’equip visitant ha patit per crear aproximacions.

Una centrada de Néstor Querol a la qual no ha pogut arribar Víctor García ha estat el balanç ofensiu dels arlequinats abans del descans, encara que a la segona part la cosa ha millorat, i molt, per als d’Hidalgo. Les entrades de Boniquet i Héber Pena i les pujades de Pierre Cornud, que no ha pogut acabar el partit per lesió, han estat un maldecap constant per a la defensa blanc-i-vermella. El Sabadell ha trobat espais i ha fet molts mèrits per endur-se els tres punts de Montilivi, però ha suspès l’assignatura de la rematada i s’ha hagut de conformar amb l’empat.

 Néstor, Stoichkov, Boniquet, Juan Hernández i Guruzeta han tingut bones ocasions per marcar el gol que certifiqués el triomf visitant. La sort, no obstant això, no ha somrigut els interessos vallesans. D’altra banda, les sensacions del Girona han estat molt dolentes. Els de Francisco han de millorar, i molt, si pretenen lluitar per tornar a Primera Divisió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa