Oriol Servià denuncia “missatges amb odi assassí” per lluir un llaç groc

El pilot d'Indycar Series lamenta la resposta de certs tuitaires després de publicar les fotografies del casc amb el qual correrà les 500 milles d'Indianàpolis

El pilot català Oriol Servià ha denunciat, a través del seu compte oficial de Twitter, “missatges amb odi assassí” després que es publiquessin les fotografies del casc amb el qual participarà en la cursa de les 500 milles d’Indianàpolis del proper 27 de maig. En el casc, el pilot d’Indycar Series hi lluirà una gran senyera, juntament amb un llaç groc situat en la part posterior.

Per aquest casc, Servià ha rebut missatges amenaçadors, insults i un gran menyspreu per part de diversos tuitaires, un fet que s’ha decidit a denunciar públicament. “Alguns missatges amb odi assassí que rebo per tenir en el meu casc un llaç que opina al voltant del meu desacord amb una presó preventiva durant sis mesos per un cas polític només clarifica la desproporció de tot l’assumpte. En la meva opinió, clar està, i cadascú lliure de la seva”, diu el tuit.

 

 

 

 

Nou comentari