L’espanyolisme insulta Marc Bartra per jugar amb Catalunya

El central del Betis ha publicat una fotografia amb la samarreta de la selecció catalana i alguns dels seus seguidors l'han atacat amb comentaris desagradables

Marc Bartra, amb la samarreta de la selecció catalana.

Marc Bartra, amb la samarreta de la selecció catalana. | @marcbartra

A Espanya no agrada que els seus futbolistes juguin amb la selecció catalana. Valladolid, Rayo Vallecano i Osca ja ho van demostrar amb els vetos als seus futbolistes i, ara, una publicació a Instagram de Marc Bartra ho ha seguit evidenciant. El central català ha estat atacat i insultat a les xarxes socials després de penjar-hi una fotografia amb la samarreta que vestirà aquest vespre a Montilivi (21.00 hores / TV3).

 

La Federació Catalana de Futbol i el mateix futbolista han aprofitat l’avinentesa per sortejar una samarreta signada. Marc Bartra, que actualment juga al Betis, ha fet difusió amb una fotografia. La reacció de l’espanyolisme ha estat la d’atacar el jugador amb respostes molt desagradables: se l’ha titllat de “gos fastigós” cap amunt i, encara que altres seguidors espanyols han condemnat els atacs i han defensat el central, els insults s’han fet sentir.

 

Aquests són alguns dels comentaris a la publicació de Marc Bartra: “Visca Espanya”, “A la presó tots els pallassos aquests, ningú és més que la Constitució”, “Hauries d’haver-te quedat entrenant amb el teu club i no anar a jugar bolos amistosos”, “Franco juga d’extrem dret en aquest equip”, “Estic per cremar la teva samarreta”, “Què cony fas, Bartra? Visca Espanya i visca el Betis!”, “Espanya, l’única selecció. Soc del Betis i m’has fallat”, “Bartra, ja l’estàs cagant? Ara només falta que diguis ximpleries com Piqué”, “Per què volem aquest drap de merda?”, “Mitja temporada queixant-te del cansament i ara jugues amb Catalunya”, “No hi havia un altre país contra el qual jugar? Quina vergonya de polítics hi ha a Catalunya. Tant reclamar la llibertat i organitzen un partit contra un règim dictatorial i comunista”, “Bartra, si no et crida la selecció espanyola hauries d’haver-te quedat en el teu club entrenant i no jugar amb una selecció que ni existeix”, “Has perdut el meu respecte”.

 

Més informació

Nou comentari