Món Esport
Guardiola: “Els anglesos han pogut votar, no passa a tot arreu”
  • CA

Pep Guardiola no té pèls a la llengua. I encara menys quan es tracta de posicionar-se al voltant de temes polítics. Aquest divendres, el tècnic del Manchester City s’ha encarregat de recordar, en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge davant l’Arsenal, que Catalunya no pot decidir lliurement el seu futur, a diferència dels britànics.

Preguntat per les conseqüències del Brexit en les competicions nacionals angleses i, concretament, en la plantilla del Manchester City, Guardiola ha admès no saber, encara, “com ens pot afectar”, però ha aprofitat per recriminar l’actitud del govern espanyol en relació a Catalunya. “El que més admiro dels anglesos és que han pogut votar. No passa a tot arreu”, ha manifestat.

 

 

 

 

 

 

Pel que fa el partit d’aquest diumenge a l’Emirates Stadium de Londres, el tècnic citizen ha advertit de la dificultat que representa un partit davant un conjunt ferit. “He visitat l’Emirates amb el Barça i el Bayern i sempre és complicat. Sé com de difícil serà”, ha comentat. Guardiola també ha comparat els davanters estrella dels dos conjunts, amb els quals ha treballat: “Sergio és més davanter que l’Alexis, però l’Alexis és molt, molt bo. Pot jugar als dos costats. Els dos són grans jugadors.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa