Món Esport
L’exdirector d’Esports de la CCMA: “No ens correspon jutjar Rosell”
  • CA

L’exdirector d’Esports de la CCMA, Christian Garcia, ha comparegut aquest divendres a la Comissió de Control de la Corporació al Parlament, on ha assegurat que no va haver-hi “cap tipus de censura” al documental El cas Rosell. Garcia ha defensat que els 6 minuts que no es van emetre indagaven en “una de les 13 línies d’investigació” en què el jutjat central número 3 de Madrid demanava el registre de les oficines del grup Imagina a Madrid i Barcelona i el posterior arxivament de la causa per la jutgessa Carmen Lamela. “No ens correspon jutjar Sandro Rosell ni judicialitzar la justícia espanyola”, ha dit Garcia, que ha admès “divergències” amb l’autor del documental, Víctor Lavagnini, i amb el director de TV3, Vicent Sanchis.

L’exdirector d’Esports ha argumentat que si haguessin entrat en aquesta línia d’investigació, els haurien dit que “estaven judicialitzant la justícia espanyola”. En aquest sentit, ha sostingut que és cert que va haver-hi dos exdirectius de Mediapro que van pactar amb la fiscalia de Nova York una sanció de 24 milions de dòlars. “Tot això es cert. No ens hem d’amagar de cap manera. Però si fèiem una línia, perquè no fèiem les altres 13?“, s’ha preguntat Garcia. Pel que fa a les divergències amb el director de TV3, ha dit que quan Sanchis va veure el teaser va dir que “allò era una beatificació del senyor Sandro Rosell”. “Nosaltres dèiem que de cap de les maneres”, ha defensat.

Però les divergències també hi eren amb l’autor del documental, Víctor Lavagnini, en la versió no definitiva del documental, amb la qual cosa es va acollir a la clàusula de consciència i no va firmar la peça. “No ens corresponia a nosaltres això, sinó el documental no l’hauria fet mai Esports“, ha assenyalat Garcia, que ha confirmat que la seva dimissió va ser per motius “exclusivament personals”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa