Món Esport
Els tres clubs catalans de Primera, amb les dones
  • CA
El Barça s'ha volgut sumar a les iniciatives amb un vídeo que reivindica el femení del club
El Barça s’ha volgut sumar a les iniciatives amb un vídeo que reivindica el femení del club | fc barcelona

El futbol català no ha volgut deixar passar l’ocasió de reivindicar el paper de les dones en aquesta jornada reivindicativa del 8-M. Aprofitant el seguiment de la diada, Barça, Espanyol i Girona han volgut difondre diferents missatges i iniciatives a través de les seves xarxes. Ja des de primera hora del matí, en aquesta línia, hem pogut veure com tots tres clubs catalans de Primera no s’estaven de res a l’hora de proferir les seves felicitacions i reivindicacions de cara al Dia Internacional de la Dona.

 

A Can Barça, els actes ja van començar ahir a la nit, quan es va fer una premiere de la docuficció La Sagi, una pionera del Barça, una producció de TV3, Minoria Absoluta i el FC Barcelona, i emmarcada en els actes de “Barça: femení, plural”. Actes a banda, el club blaugrana també ha optat per oferir un vídeo a les xarxes on s’hi podien veure diverses jugadores del femení del club reivindicant el paper de la dona en el món del futbol.

 

Tampoc s’han quedat curts a Cornellà-El Prat. L’Espanyol, notòriament reivindicatiu durant tota la jornada, ha disputat un amistós al Marroc amb l’equip femení; i també ha anunciat que l’Espanyol-Atlètic de Madrid de la Liga Iberdrola es disputarà el proper el 22 d’abril al mateix RCDE Stadium. Finament i també en clau perica, futbolistes com Borja Iglesias i David López també han volgut donar suport a la jornada.

 

Per últim, a Girona tampoc s’han quedat enrere i, al fil de la qüestió, han anunciat que els braçalets de capità dels primers equips del club seran morats durant els pròxims partits de Lliga. Quelcom, doncs, que coincidirà amb la visita del València diumenge vinent a Montilivi, quan es retrà homenatge a totes les futbolistes dels equips femenins de l’entitat.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa