Els llaços grocs apareixen a la Volta a Catalunya per reivindicar la llibertat dels presos

Els 190 països dels 5 continents pels quals s'està emetent la Volta a Catalunya han pogut contemplar millor que mai la simbologia que demana la llibertat dels presos polítics

Camprodon, en una imatge d'arxiu.

Camprodon, en una imatge d’arxiu. | CC

L’esport català mai no ha deixat de banda els presos polítics i la 99a edició de la Volta a Catalunya no ha volgut ser menys. Encara que ja és habitual que els ciclistes que hi participen contemplin estelades i pancartes a favor de la independència i de la llibertat dels presos polítics entre el públic, l’etapa d’aquest dimecres, la tercera, encara ha tingut un punt més de reivindicació, ja que ha passat per Camprodon.

 

En el Pont Nou d’aquest municipi de la comarca del Ripollès s’hi poden trobar dos llaços grans, un a cada banda. Evidentment, la realització els ha enfocat clarament i els 190 països dels 5 continents pels quals s’està emetent la Volta a Catalunya han pogut contemplar millor que mai la simbologia que demana la llibertat dels presos polítics catalans. L’àmplia repercussió mediàtica que estan permetent els 29 difusors internacionals i les quatre agències de distribució ha permès a Catalunya enviar un missatge al món.

Llaços grocs a Camprodon durant la Volta a Catalunya.

Llaços grocs a Camprodon durant la Volta a Catalunya. | Captura de pantalla a Esport 3 / El Nacional 
Llaços grocs a Camprodon durant la Volta a Catalunya.

Llaços grocs a Camprodon durant la Volta a Catalunya. | Captura de pantalla a Esport 3 / El Nacional

Nou comentari