Món Esport
El CP Vic, el primer club esportiu professional en celebrar la independència
  • CA

El Club Patí Vic és el primer club esportiu professional en reconèixer i celebrar la proclamació d’independència efectuada pel Parlament de Catalunya, aquest divendres al migdia. Hores després de la declaració i inici del procés constituent de la República Catalana, l’equip de l’OK Lliga ha emès un comunicat donant-ne tot el suport.

El club amb equip professional en la disciplina d’hoquei patins defensa la proclamació unilateral justificant-la amb el menyspreu rebut per les institucions catalanes en les darreres setmanes i com a “única sortida possible al conflicte”.

 

“El Club Patí Vic dona suport a la proclamació d’independència aprovada al parlament de Catalunya. La democràcia i les llibertats del poble català han sigut violades i menystingudes reiteradament les darreres setmanes, per això, aquesta és l’única sortida possible al conflicte”, manifesta el club de la capital d’Osona. El Vic acaba el comunicat amb un contundent “Visca la República CATALANA!!!”.

 

 

 

Esportistes individuals com les atletes de muntanya Núria Picas i Araceli Segarra o els jugadors i jugadores d’hoquei patins Ton Baliu, Marc Torra, Marc Julià, Gerard Teixidó, Dani Rodríguez, Àlex Rodríguez, Alba Romero, Elagi Deitg també han celebrat l’arribada de la República Catalana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa