Món Esport
Del Bosque: “La independència de Catalunya seria un desastre per a la nostra Lliga”
  • CA

L’exseleccionador de futbol espanyol, Vicente del Bosque, ha manifestat el perjudici per a les competicions estatals que significaria la proclamació d’independència a Catalunya. En una entrevista a RAC1, l’ex tècnic del Reial Madrid no vol “que els catalans s’independitzin” i creu que, tot i no “poder opinar en altres àmbits com l’economia, el futbol s’afebliria. Seria un desastre per a la nostra Lliga”.

Del Bosque, ara retirat i sense cap voluntat de tornar a la primera línia esportiva, no s’ha mullat al voltant del referèndum. Preguntat pel dret a decidir, l’exjugador i entrenador ha dubtat. “Sí, bé. Segurament em corregiria algú que té més coneixements que jo. S’han de respectar les creences i les formes de pensar de tot el món”, ha conclòs, amb un to molt neutral i sense voler ferir sensibilitats.

 

L’exseleccionador també ha volgut aclarir que, durant la seva etapa al capdavant de ‘La Roja’, “mai hem coartar la llibertat dels jugadors perquè s’expressin com vulguin. Ells han estat sempre molt correctes quan han estat en la Selecció. Correctíssims. No tinc cap queixa, ni jo tampoc he fet mai cap insinuació perquè ells opinessin de determinada manera. En el terreny esportiu i  personal han actuat amb tota llibertat”.

Pel que fa la remuntada del Barça davant el PSG, l’extècnic del Madrid ha sorprès afirmant que “em va entusiasmar i em va agradar que el Barça passés”, abans de felicitar Luis Enrique per la seva feina a la banqueta del primer equip blaugrana: “Ha aconseguit tants títols que el seu record serà inesborrable. Ha estat un dels entrenadors que millor rendiment li ha donat al seu club, com a entrenador i com a jugador. Se n’anirà amb tota la glòria.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa