Món Esport
Zidane: “El clàssic serà un bon partit per reivindicar-nos”
  • CA

Zinédine Zidane ha assegurat que el clàssic d’aquest dissabte al Camp Nou, que seguirà sent “especial” encara que l’absència de públic per la pandèmia del coronavirus el faci “diferent”, serà un bon partit perquè el seu equip pugui “reivindicar-se” i “canviar la situació”. “Volem fer un bon partit. El futbol ens dona una oportunitat per modificar les coses i és el que nosaltres intentarem fer. Hem de ser optimistes”, ha declarat en la roda de premsa prèvia a la vista al Barça.

A més, el tècnic francès també ha descartat que el d’aquest cap de setmana es converteixi en el “clàssic dels joves”, el d’Ansu Fati i Vinícius Jr, ja que “un Barça-Madrid sempre és un equip contra equip”. “L’actitud no serà un problema. Últimament ens han faltat coses, però els meus jugadors tenen l’ambició de guanyar. De vegades, però, les coses no surten com t’esperes. La confiança va lligada amb el que passa al terreny de joc”, ha apuntat en relació amb la seva recepta per passar pàgina de les dues derrotes consecutives del Madrid, contra el Cadis i el Xakhtar Donetsk.

Zidane també ha deixat molt clar que Sergio Ramos, que es va perdre el compromís de Champions per molèsties al genoll, està perfectament recuperat. “En Sergio és el nostre capità i líder. No arriscarem, està recuperat i jugarà. Es tracta d’estar al 100%, i ell ho està”, ha declarat per esvair qualsevol dubte sobre la presència del central andalús per intentar guanyar un Barça que “és un equip que sempre ha estat fort i competitiu”. “El de demà serà un duel difícil, ens anirà bé per canviar les coses”.

La convocatòria del Madrid per visitar el Barça



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa