Món Esport
Xavi: “No vull ser proactiu de cap candidat a les eleccions del Barça”
  • CA

Després d’enviar una carta en què ha deixat molt clar que vol desmarcar-se del procés electoral del Barça, Xavi Hernández ha assegurat, en una entrevista a El Periódico, que “soc un actiu del club i no vull ser proactiu de cap candidat”. Preguntat per Víctor Font i Joan Laporta, l’actual entrenador de l’Al-Sadd ha dit que “tinc amistat amb els dos i els desitjo el millor”.

Amb Font he tingut molta relació els últims cinc anys, en què hem parlat del futur del Barça i de les necessitats esportives. Amb Laporta, que no he sabut que es presentava fins fa poc, tenim molta sintonia. Ha estat el millor president que ha tingut el Barça”, ha afegit. A més, Xavi ha explicat que no podrà exercir el seu dret a vot perquè no podrà viatjar a Barcelona, però ha promès que guanyi qui guanyi, encara que sigui algun altre precandidat, ell estarà “a la seva disposició”.

Això no vol dir, però, que s’hagi postulat per entrenar el Barça. “És important respectar Koeman, que és un gran de la història del barcelonisme”, ha sentenciat. Aquest mateix divendres, per cert, Xavi ha guanyat la Copa de l’Emir amb l’Al-Sadd, el seu quart títol des que va començar la seva aventura a les banquetes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa