Món Esport
Xavi Llorens: “Ha estat un orgull portar aquest escut i el defensaré on sigui”
  • CA

Després d’onze anys liderant l’equip femení del Barça, el tècnic Xavi Llorens ha anunciat aquest migdia la seva marxa. “Gràcies per tot, sempre seré al vostre costat. Ha estat un orgull portar aquest escut i sigui on sigui el defensaré. Sóc un culer per sumar“, ha explicat Llorens durant la roda de premsa, acompanyat pel vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i pel director dels esports professionals, Albert Soler. La decisió, “consensuada” amb el club, es va confirmar a les jugadores abans del partit del cap de setmana passat contra el València.

L’etapa durant la qual Xavi Llorens ha dirigit el conjunt blaugrana, serà recordada pel gran creixement del futbol femení al club. “Vaig prometre que tindríem èxits. Sabíem que el primer any baixaríem, però que després ens consolidaríem i creixeríem sense pressa, però sense pausa. Em sento orgullós del que s’ha aconseguit i que la nostra feina es valori a tot el món és un gran reconeixement“, ha afirmat l’entrenador. Llorens ha viscut la consecució de quatre Lligues i tres Copes, la disputa històrica de les semifinals de la Lliga de Campions d’enguany i la professionalització de l’equip l’estiu del 2015.

 

L’últim repte que el tècnic té sobre la taula és guanyar la Lliga i, posteriorment, aconseguit una altra Copa de la Reina. “El futbol femení blaugrana està creixent a pas de gegant. El futur és esperançador i va per un bon camí. Hi confio molt i seguiré treballant per elles i pel Barça. Ja ho veureu, però el club farà les coses bé per una guanyar una Champions“.

La vinculació al Barça continuarà

 

Després d’agrair la feina i el compromís de Xavi Llorens amb el futbol femení del Barça, Albert Soler ha explicat que el tècnic no quedarà desvinculat del club: “Una persona com en Xavi ha de continuar aportant el seu coneixement i la seva experiència”. D’aquesta manera, Llorens s’incorporarà al projecte Masia 360, sumant més anys a la seva trajectòria dins del club, que va començar l’any 1979 com a jugador de futbol sala.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa