Món Esport
Xavi no contempla cap altra opció que la victòria contra el Benfica
  • CA

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, va assumir el càrrec fa dues setmanes i ja es troba davant un partit que es pot catalogar de final. El Barça s’enfrontarà al Benfica de Lisboa al Camp Nou en la cinquena jornada de la UEFA Champions League i necessita guanyar per assegurar-se la classificació per als vuitens de final. Una derrota deixaria els blaugranes pràcticament fora, mentre que un empat significaria haver-s’ho de jugar tot a l’Allianz Arena contra el Bayern de Munic.

És per això que en la roda de premsa prèvia a aquest duel, Xavi s’ha mostrat molt conscient de la importància de sumar els tres punts, però a la vegada no ha contemplat cap altre escenari que el triomf: “Visualitzo una victòria, per què hauria de fer el contrari?”. De fet, quan li han preguntat què passaria si es perdés, l’egarenc no n’ha volgut ni sentir a parlar: “Això encara no ha passat. És una hipòtesi molt negativa que no vull contemplar”. És més, ha anat encara més enllà i ha qualificat el partit d’una “oportunitat” per demostrar la vàlua del Barça i per venjar-se de la golejada rebuda a Lisboa.

Ara bé, Xavi ha deixat clar que per guanyar serà molt important jugar bé: “L’objectiu és guanyar, però entenem les victòries com una conseqüència del joc. El més important és el com”. També ha destacat el paper que pugui tenir el públic en aquest partit i ha insistit en la mateixa idea que va apuntar al final del dia del seu debut contra l’Espanyol: “Els seguidors van estar brutals, no havia vist mai aquest ambient el Camp Nou en la meva vida. Torno a demanar que vinguin a ajudar-nos i a animar-nos”.

D’altra banda, ha confirmat algunes bones notícies des de la infermeria, i és que els tres jugadors que van acabar el derbi tocats, Nico González, Sergio Busquets i Óscar Mingueza, “podran estar demà”. A més a més, ha deixat entreveure que Ousmane Dembélé ja podria tornar a entrar a la convocatòria, tot i que ha deixat clar que no el forçarà i el més probable és que gairebé no pugui tenir minuts. Finalment, ha lamentat la falta d’extrems, però no ho ha utilitzat com una excusa: “Sortim amb el que sortim, anirem a l’atac”.



Més notícies
Baghdad Bounedjah celebra un gol | Europa Press
Xavi hauria demanat un jugador de l’Al-Sadd per al Barça
Notícia: Xavi hauria demanat un jugador de l’Al-Sadd per al Barça
Comparteix
Baghdad Bounedjah és un davanter centre de 29 anys amb molta efectivitat
Xavi Hernández, amb Piqué i Busquets | FC Barcelona
Així s’ha notat la mà de Xavi en el seu debut a la banqueta del Barça
Notícia: Així s’ha notat la mà de Xavi en el seu debut a la banqueta del Barça
Comparteix
El tècnic egarenc ha aconseguit una victòria contra l'Espanyol en el derbi de Lliga

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a novembre 23, 2021 | 08:12
    Culé. novembre 23, 2021 | 08:12
    Benvolgut Xavi, sense voler-te cap mal, ni a tu ni al club, desitjo sicerament que perdem aquest partit i quedem fora de les competicions europees. Al Barça li cal una renovació a fons.......i una cura d'humilitat; res més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa