Món Esport
Xavi es mostra molt satisfet del seu equip, però també fa autocrítica
  • CA

Xavi Hernández s’ha estrenat a la banqueta del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona amb una victòria contra el Reial Club Deportiu Espanyol en el derbi de Lliga al Camp Nou. El tècnic egarenc ha atès posteriorment els mitjans de comunicació en roda de premsa i ha valorat el partit del seu conjunt, que ha tingut el duel dominat des del principi i fins al minut 70, però que a partir d’aquí ha patit molt per conservar la victòria. En aquest sentit, Xavi ha parlat de “mèrit de l’Espanyol” i ha assegurat que ha “patit més del compte”, però a la vegada ha qualificat el triomf de “vital”.

El tècnic català s’ha mostrat molt satisfet del joc del seu equip i ha arribat a firmat que “en alguns trams hem fregat l’excel·lència”. Ha destacat que és molt difícil dominar el partit amb futbolistes tan joves i ha aplaudit “l’actitud i les ganes” dels seus futbolistes. Tanmateix, també ha fet autocrítica i ha deixat clar que “hem de millorar molt l’aspecte futbolístic”. Ha explicat la pèrdua del domini de l’enfrontament per una mala lectura del duel: “És un error en la interpretació del joc”.

Respecte al penal que ha donat la victòria al seu equip, molt protestat pels jugadors de l’Espanyol, ha dit que “a mi em diuen que és penal i en directe també m’ho ha semblat”, però no ha volgut entrar en detall. Ha agraït l’entrega del públic i ha valorat molt positivament l’actitud dels aficionats en els moments complicats: “És un Camp Nou completament diferent”. Finalment, ha tret importància als problemes físics de Nico González, Óscar Mingueza i Sergio Busquets i ha elogiat especialment el partit d’aquest últim, de qui ha dit que és “el millor del món en la seva posició”. També ha alabat l’actuació de Pablo Gavi, Abde Ezzalzouli i el mateix Nico.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol al Camp Nou | Europa Press
Xavi supera amb nota el seu debut i el Barça guanya el derbi (1-0)
Notícia: Xavi supera amb nota el seu debut i el Barça guanya el derbi (1-0)
Comparteix
Els blaugranes han derrotat l'Espanyol gràcies a un gol de penal de Memphis Depay
Xavi Hernández, amb Piqué i Busquets | FC Barcelona
Així s’ha notat la mà de Xavi en el seu debut a la banqueta del Barça
Notícia: Així s’ha notat la mà de Xavi en el seu debut a la banqueta del Barça
Comparteix
El tècnic egarenc ha aconseguit una victòria contra l'Espanyol en el derbi de Lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa