Món Esport
Xavi: “Intentaré ser l’entrenador del Barça amb totes les meves forces”
  • CA

Xavi Hernández ha reiterat les seves ganes de tornar al Barça i convertir-se en l’entrenador del primer equip blaugrana. En una entrevista al Per què volen els avions? de TV3, l’actual tècnic de l’Al-Sadd ha reconegut que dirigir el conjunt culer “és un objectiu a llarg termini”. “Em faria molta il·lusió i ho intentaré. Posaré totes les meves forces per aconseguir-ho. No sé si se’m donarà bé, però com a mínim ho intentaré”, ha assegurat el de Terrassa.

A més, en la mateixa entrevista Xavi ha explicat que té molt bona relació amb Pep Guardiola i Carles Puyol i ha exterioritzat que li agradaria que tornessin al Barça “perquè hem de recuperar aquesta gent que té talent”. “En Pep és el millor entrenador del món ara per ara i el Puyol va ser el millor defensa del món i, segons el meu parer, el millor de la història. Haurien de tornar i jo crec que ells ho veurien amb bons ulls. Són culers. Podrien tornar del que volguessin”, ha dit.

Entre moltes altres coses, el català també ha revelat que “al vestidor del Barça hi ha un ambient espectacular”. “Al Piqué li agrada molt la broma i Leo Messi sembla molt seriós, però també és molt bromista. Una cosa és la broma, però, i una altra ben diferent les gamberrades. Llavors, com a capità els has d’avisar i donar un toc d’atenció”, ha recordat sobre la seva etapa com a líder de la plantilla blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa