Món Esport
Vinicius: la joguina de Florentino confirma que va de debò
  • CA
Vinicius Jr., un dels futbolistes més destacats del Reial Madrid en el Clàssic del Camp Nou | EFE

Vinicius jr. és un d’aquells futbolistes que deixa empremta. Incisiu i amb un desvergonyiment poc habitual per a un jugador tan jove, el ’28’ del Reial Madrid ha donat mostres de l’enorme recorregut que pot tenir amb la samarreta blanca. El brasiler, molt insistent durant tot el partit, ha destapat encara més –si és possible- les vergonyes d’un Lopetegui que el va marginar durant la seva etapa a la banqueta. L’experiència, però, és un grau i és aquí on Vinicius peca de joventut.

 

El Camp Nou, tot i que ha semblat impressionar-lo, l’ha intimidat suficientment perquè errés en totes les jugades manifestes de gol. Primer un misto, després un xut massa desviat… la jove estrella blanca ha evidenciat que, si bé és cert que se li augura una gran trajectòria, també ho és que encara és un diamant en brut. Al contrari del què demanen els més optimistes al Bernabéu, doncs, el madridisme més acèrrim encara haurà d’esperar uns anys per veure una jove joguina de Florentino amb la Pilota d’Or.

 

L’escena, tot i això, ha resultat paradigmàtica. Santiago Solari, que ja el va tenir al Castilla, no ha tingut miraments per lloar la figura de la seva jove estrella en acabar el partit: “No em sorprèn res d’en Vinicius, el conec molt bé. És sorprenent que un noi de 18 anys jugui com juga… té molt de mèrit. Els companys, a més, el sustenten perquè pugui brillar”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa