Món Esport
Vila-real-Barça: horari i TV
  • CA

Aquest dijous, el Reial Madrid va fer un cop pràcticament definitiu a la Lliga. Quan només falten cinc jornades pel final de la competició de la regularitat, el conjunt blanc avantatja el Barça en quatre punts –més el goal average a favor–, una distància que es pressuposa molt complicada de remuntar per part de l’equip blaugrana, sobretot tenint en compte que ha punxat contra el Sevilla, el Celta i l’Atlètic de Madrid i que els de Zidane compten tots els compromisos postconfinament per triomfs.

Els de Quique Setién, no obstant això, estan obligats a competir pel títol de campió fins que les matemàtiques els indiquin que és impossible que aixequin la seva novena Lliga dels darrers 12 anys. Aquest cap de setmana, el Barça té un nou examen exigent: visitarà el Vila-real, un dels equips de Primera que millor ha tornat del confinament. El marge d’error, no cal dir-ho, és mínim.

L’enfrontament entre el Vila-real i el Barça, corresponent a la 34a jornada de la Lliga Santander 2019/20, tindrà lloc a l’Estadi de la Ceràmica–a porta tancada– el pròxim el diumenge 5 de juliol a les 22.00 hores. El partit es podrà veure a través de Movistar LaLiga. Com sempre, també es podrà seguir el duel en directe a través de la pàgina web i el compte de Twitter de MónEsport.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa