Món Esport
VÍDEOS | Així s’entrenen els jugadors del Barça durant el confinament

El divendres passat, el Barça va suspendre fins a nova ordre l’activitat del primer equip masculí de futbol, però això no vol dir que la plantilla de Quique Setién s’aturi pel coronavirus. L’elit obliga els jugadors a estar en les màximes condicions físiques possibles, i més tenint en compte que quan torni la competició el club blaugrana s’haurà de jugar els títols de Lliga i Champions.

Els futbolistes culers, com no podria ser d’una altra forma tenint en compte que han de donar exemple, es troben confinats a les seves respectives cases, però tots tenen unes pautes de treball individualitzades a seguir que estan sent supervisades pels preparadors físics del primer equip. Els tècnics estan en contacte permanent amb els jugadors i totes les planificacions estan adaptades a les condicions i l’espai del qual disposa cadascú.

“Aquest treball està pautat per als pròxims set dies i s’anirà renovant fins a la tornada als entrenaments de grup, que encara no està fixada”, va informar el passat divendres el Barça, que també va comunicar que “a banda del treball físic, els jugadors seguiran amb les pautes nutricionals que ja han mantingut durant la temporada”. La plantilla blaugrana ja ha començat a exercir-se als seus domicilis i alguns membres han utilitzat les xarxes socials per ensenyar-ho als seus seguidors.

Sergi Roberto s'entrena a casa durant el confinament | @sergiroberto

Sergi Roberto s’entrena a casa durant el confinament | @sergirobertoNou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa