Món Esport
[VÍDEO] Presentada la nova samarreta del Barça
  • CA

El Barça ja té a punt la nova samarreta, l’equipació blaugrana que lluirà durant la temporada 2018-19. El club barcelonista ha presentat, aquest dissabte, el primer equipament de futbol, que comptarà amb un homenatge a la ciutat en forma de ratlles verticals. La samarreta tindrà deu línies blaves i deu de granes, en honor als deu districtes de la metròpoli catalana: Ciutat Vella, Eixample, Sants/Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

 

 

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha volgut fer èmfasi en el “valor emocional de la samarreta, molt important per a nosaltres: el lligam entre el Barça i la ciutat de Barcelona”. També hi ha estat present l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que ha valorat molt positivament l’homenatge del club: “És emocionant i significatiu que el Barça hagi volgut col·locar els deu districtes portant, encara més en el cor, la ciutat de Barcelona”.

 

La samarreta debutarà aquest mateix diumenge al Camp Nou, en el darrer partit de la temporada davant la Reial Societat, coincidint amb l’última vegada que el capità Andrés Iniesta lluirà els colors blaugrana en enfrontament oficial.

 

La samarreta del Barça 2018-19.
La samarreta del Barça 2018-19. | FCB

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa