Món Esport
[VÍDEO] La màgia de Ronaldinho torna al Camp Nou
  • CA

 

La màgia ha tornat al Camp Nou. Sense ritme però amb el seu estil inconfusible, Ronaldinho ha meravellat un cop més l’estadi al qual li va retornar el somriure. Han tornat els petons al públic i les assistències mirant a un altre cantó: ha tornat el somriure etern. El crack brasiler ha ofert detalls amb comptagotes però ha tornat a deixar clar que era un futbolista diferent. 

Mai oblidarà el Camp Nou la nit del gaspatxo. Va ressorgir aquell dia el Camp Nou, un estadi gris, entristit i deprimit que va tornar a vibrar a altes hores de la nit, acostumant-se a un nou estil de vida: el de la samba i la gresca, el de la diversió pura, el del futbol amb aroma a discoteca. 

 

Avui el Camp Nou ha tornat a inundar-se amb un “oh!” gegantesc quan “el gauxu” ha fregat la llàntia i s’ha inventat un regat de fantasia, trepitjant la pilota d’esquena per fer una sotana meravellosa a Blomqvist. Ha estat un detall per la graderia que encara l’idolatra, agraïda per donar peu al millor Barça de la història.

 

 

Derrota contra el Manchester United
 

El Barça ha perdut l’amistós contra el Barça Legends però el Camp Nou ha tornat a gauir de futbolistes com Kluivert o Rivaldo. José Mari Bakero, entrenador dels blaugranes, ha fet jugar de titulars Angoy; Belletti, Nadal, Goikotxea, Davids; Edmilson, Mendieta, Simao; Giuly, Rivaldo i Ronaldinho. Els gols els han fet Poborsky i Blomqvist i Yorke pel Manchester i Dehu pel Barça, però Ronie ha estat escollit com a MVP del partit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa