Món Esport
[VÍDEO] El Bernabéu: “Piqué, cabrón, España es tu nación”
  • CA

L’actualitat política de Catalunya també han format part, com ja és habitual en els darrers anys, del partit de futbol entre el Reial Madrid i el Barça. El Santiago Bernabéu ha volgut recordar als jugadors i espectadors blaugrana que el conjunt barcelonista forma part d’un altre territori ben diferenciat de l’espanyol. A les demandes de concòrdia i de reconstrucció dels ponts trencats entre l’Estat i el poble de Catalunya des de Madrid s’hi uneix, com a contrapartida, l’insult i la vexació cap una regió que alguns odien, però que a la vegada en reclamen la propietat.

No havia començat ni el partit i el públic present a les graderies del majestuós estadi madrileny ja s’havia als futbolistes i als afeccionats blaugrana. Aixecant i exhibint milers de banderes espanyoles, els espectadors han corejat el famós “que Viva España” de Manolo Escobar mentre els jugadors del conjunt català accedien al terreny de joc per escalfar.

 

 

 

 

Com també és habitual en tots els estadis de l’Estat, Gerard Piqué ha estat el futbolista del Barça que més ires ha generat. El central català ha estat força xiulat -potser menys que en d’altres camps- i la graderia li ha acabat dedicant un cant: “Piqué, cabrón, España es tu nación”.

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa