Món Esport
El Barça tanca la lliga regular amb un triomf que confirma la recuperació de Gasol (72-96)
  • CA

El Barça ha acabat la fase regular de la Lliga ACB en segona posició, a dues victòries del Reial Madrid, líder, i amb un sòlid avantatge sobre el tercer classificat, el Tenerife. El darrer partit dels blaugranes a la lliga regular ha estat, justament, contra els canaris. Els de Sarunas Jasikevicius han superat amb nota el sotrac d’ara fa un mes, on es van encadenar alguns partits poc convincents, i ja encadenen una bona ratxa de victòries, amb un triomf contundent sobre el Tenerife (72-96) abans de la final four i el play-off de l’ACB.

El Barça ha guanyat absolutament tots els parcials i no han donat treva als canaris. L’últim quart ha estat especialment brillant, tant en atac com en defensa, per acabar configurant un marcador amb un avantatge de més de vint punts. El màxim anotador i jugador amb millor valoració ha estat Brandon Davies, abmb 16 punts i 21 de valoració. El segueix Calathes, amb 17 de valoració, i Gasol, amb 16. El de Sant Boi continua en un gran estat de forma des del cinquè partit contra el Zenit de Sant Petersburg i ha anotat fins a 12 punts, deixant imatges d’esforç i resistència física impecables.

Malauradament, els blaugranes no tindran el factor pista a favor en una hipotètica final d’ACB contra el Reial Madrid. Els blancs han estat més sòlids en la competició domèstica, si bé és cert que han fallat molt més a Europa, on el Barça ha estat intractable. Els de Saras arriben ara al tram decisiu de la temporada, amb la final four de l’Eurolliga que començarà a finals de la setmana vinent i el posterior play-off de l’ACB. Les opcions de triplet estan ben vives per als blaugranes.



Més notícies
David Barrufet, durant la seva etapa com a jugador | FC Barcelona
David Barrufet s’emociona en parlar del seu acomiadament i critica Laporta
Notícia: David Barrufet s’emociona en parlar del seu acomiadament i critica Laporta
Comparteix
L’exporter del Barça d’handbol serà acomiadat després de 37 anys a la disciplina del club
David Barrufet, en arxiu | FC Barcelona
Laporta prescindeix de Barrufet després de 37 anys vinculat a la secció d’handbol
Notícia: Laporta prescindeix de Barrufet després de 37 anys vinculat a la secció d’handbol
Comparteix
El llegendari porter blaugrana és, fins al final d'aquesta temporada, 'general manager'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa