Món Esport
Víctor Valdés parla de Messi i de la seva sortida del Barça
  • CA

Víctor Valdés, porter llegendari del Barça i actual entrenador de l’Horta, ha parlat amb els mitjans de comunicació després d’un partit amistós de pretemporada entre el seu equip i el Gimnàstic de Tarragona que ha acabat amb empat a zero. Després de les consideracions respecte a aquest duel, el de l’Hospitalet de Llobregat ha donat la seva opinió respecte a dos temes relacionats amb l’actualitat blaugrana.

El primer és el tema estrella, el cas Messi. Valdés no ha volgut mullar-se sobre les paraules de l’argentí respecte al president Josep Maria Bartomeu. El que sí que ha fet ha estat celebrar de forma meridiana que el millor jugador del món pugui continuar una temporada més al Camp Nou. “Serà una molt bona temporada per a Messi. Tindrà ganes de demostrar de què és capaç i donarà moltes alegries als culers, cosa que ens fa molta falta”, ha declarat.

També ha parlat de la seva sortida del Barça quan va ser entrenador del Juvenil A la temporada passada. El seu acomiadament es va fer de males maneres, cosa que afegeix arguments a aquells qui diuen que l’actual junta directiva no sap gestionar els adéus de la gent del club. Ha passat amb Ernesto Valverde i Quique Setién i ara podria passar amb Luis Suárez. “Al Barça no van entendre la meva forma d’entrenar i em van acomiadar sense donar-me una oportunitat”, ha dit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa