Món Esport
Víctor Font es presentarà a les properes eleccions del Barça
  • CA

Fa tres anys que el nom de Víctor Font plana sobre la llotja del Camp Nou. Desconegut per a la majoria dels socis i afeccionats del Barça, l’empresari de Granollers no és un anònim per als mitjans de comunicació, ni per a l’entorn més actiu del barcelonisme. La junta directiva actual, els excandidats a la presidència en les darreres eleccions i les associacions més actives de culers coneixen perfectament el soci, que aquest dilluns ha anunciat la seva intenció de presentar-se als comicis previstos pel 2021.

El maig del 2015, setmanes abans d’iniciar-se la campanya electoral que va acabar amb la victòria de Josep Maria Bartomeu, Víctor Font -que va formar part de la candidatura de Marc Ingla el 2010- va presentar el seu projecte SÍ AL FUTUR en un acte a la seva ciutat natal, encara que la manca de temps per tenir-lo enllestit va fer que la seva candidatura es retardés fins les properes eleccions. Ara, quan falten tres anys per al final del mandat, l’emprenedor català ha deixat clara la seva intenció de formar part de la cursa per a la llotja.

 

El propietari de la companyia Delta Partners, empresa dedicada a la consultoria estratègica amb seus a Barcelona, Dubai, Bogotà, Johannesburg, Nova York, San Francisco i Singapur, i accionista i membre del consell d’administració del diari ARA, creu que el Barça ha d’evolucionar com a club si no vol quedar-se enrere envers els seus competidors directes, com el Manchester City, el PSG o el Bayern de Munic.

Segons ha explicat en un primer comunicat, Font basa el seu projecte en tres punts clau: “agrupar el talent de la millor generació de futbolistes de la història i assegurar que ells lideren la presa de decisions de l’àrea esportiva”, tenint com a bases del model la idea de Johan Cruyff i el talent de la Masia; “transformar el model d’ingressos que permetin el Barça continuar a l’elit del futbol mundial alhora que es protegeix el model de propietat actual”, posant de manifest l’evolució dels clubs a través de les inversions multimilionàries i la implicació de fons d’inversió i Estats, i “redefinir el model de governança i de presa de decisions del club”.

 

Una de les cares reconegudes del seu equip serà Albert Roura, excap de comunicació del Barça contractat per Bartomeu poc després de vèncer en les eleccions del 2015 i de qui el mateix president va prescindir el gener del 2017. Roura serà l’encarregat d’establir les relacions de Font amb els mitjans de comunicació.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa