Món Esport
Víctor Font crearà una secció de natació sincronitzada si guanya les eleccions del Barça
  • CA

Víctor Font ha decidit acabar aquest divendres, un dia en què ha estat en el punt de mira després que Xavi Hernández hagi emès un comunicat per explicar que no vol formar part de cap candidatura a les eleccions del Barça, amb una proposta. Al final, al cap i a la fi, és molt important no oblidar que els comicis es guanyen exposant un projecte sòlid i consistent. El líder de Sí al futur s’ha compromès a crear una secció de natació sincronitzada.

“Per ser més que un club, el Barça encara ha de fer una aposta més ferma i decidida per tenir equips femenins competint sempre al màxim nivell. Crearem una nova secció: la de natació sincronitzada”, ha informat un Font que ha insistit en la voluntat de lluitar a favor de la igualtat de gènere: “Normalitzarem el paper de la dona. Aquest principi es veurà reflectit d’inici al màxim òrgan de govern de l’entitat: el Barça tindrà més dones que mai al consell directiu”.

Víctor Font ha fet aquesta proposta en el marc de la taula rodona que ha organitzat aquest divendres Sí al futur, la seva precandidatura, per reflexionar sobre el paper de les dones a les juntes directives i als llocs de decisió de l’esport. En aquest acte, el precandidat també presentat les tres conselleres que va anunciar aquest dijous, Annamari Basora, Carolina Fabregat i Maria José Balañá.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa