Víctor Font demana a Bartomeu un nou referèndum per a l’Espai Barça

El precandidat a la presidència del club blaugrana exigeix "transparència sobre les modificacions del projecte i del seu model de finançament"

El precandidat a la presidència del Barça Víctor Font ha demanat aquest dijous a la junta directiva del club blaugrana que convoqui un nou referèndum per a l’Espai Barça perquè els socis puguin acceptar o rebutjar l’augment del pressupost del projecte que s’ha aprovat. “Volem demanar impulsar un model de govern molt més democràtic i participatiu”, ha assegurat el líder de Sí al Futur en roda de premsa.

Font ha xifrat el projecte de l’Espai Barça en 685 milions d’euros, mentre que el referèndum del 2014 en va aprovar 600, que en principi s’havien de pagar a parts iguals entre finançament propi del club, un crèdit i els title rights del feu blaugrana. Segons Font, l’equip directiu de Bartomeu s’està plantejant finançar el projecte amb un crèdit de 700 milions d’euros facilitats pel fons d’inversió Goldman Sachs.

“Volem l’Espai Barça, és una urgència, però ens volem assegurar que no es posa en risc la viabilitat econòmica del club”, ha declarat el precandidat, que ha demanat “transparència sobre les modificacions del projecte i del seu model de finançament” a l’actual junta directiva, que podria portar la petició d’accepció a una Assemblea General Extraordinària de Socis Compromissaris i no a un nou referèndum que donés veu a tots els socis i sòcies. 

Més informació

Nou comentari