Món Esport
Valverde: “Wembley és el millor escenari per reivindicar-nos”
  • CA

El Barça està d’enhorabona: el calendari l’obliga a deixar de pensar en el passat per centrar-se en el present. El conjunt blaugrana visita, en plena crisi de jocs i de resultats, el Tottenham Hotspur en el partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions League. Ernesto Valverde és conscient que els seus homes hauran d’enfrontar-se al compromís més exigent d’aquest inici de curs, però no té cap dubte que el partit a Wembley és la millor medicina contra la depressió. “És el millor escenari per reivindicar-nos i oblidar la mala setmana”, ha declarat en la roda de premsa prèvia al duel.

 

“Som conscients que guanyar fora de casa és difícil. A tots els equips ens costa, no només a nosaltres, però estem preparats per acabar amb la mala ratxa”, ha seguit valorant el tècnic extremeny, que analitza d’aquesta forma el fet que el Barça només hagi sumat dos punts en els últims nou que s’ha jugat: “L’última setmana hem tingut problemes de resultats. Això està clar i cadascú pot extreure les conclusions que vulgui. Abans d’aquests tres partits els havíem guanyat tots i ara volem seguir guanyant. Quan no ho fas només penses a rescabalar-te. No tinc cap dubte que els meus jugadors faran un gran partit“.

 

Luis Suárez, una assegurança

 

Com és habitual en ell, Valverde no ha volgut donar pistes al seu rival sobre si recuperarà el 4-4-2 o seguirà jugant amb el 4-3-3. En relació a aquest tema, però, l’extrem sí que ha dit que “el que més m’agrada del meu equip és que domini el joc i el rival i tingui clares les seves intencions, encara que potser després no les aconseguim”. Sigui com sigui, i tot i les crítiques que està rebent els darrers dies, ell i els seus jugadors estan “bastant bé” perquè saben “com és això” i “l’exigència que implica ser al Barça”. “Hem d’aprofitar això i girar-ho a favor nostre”, ha conclòs sobre aquest assumpte. Respecta a la sequera de Luis Suárez fora de casa en partits de competició europea, el seu tècnic ha assegurat que no creu que “tingui ansietat en el mal sentit, sinó en el bon sentit”: “És un jugador que ens dona molt. Com més ocasions falli millor, perquè això voldrà dir que està lluitant i no passa desapercebut. Pot estar molt desencertat, però té moltes oportunitats i és una assegurança per a nosaltres”.

 

Per últim, Valverde ha opinat sobre el Tottenham, de qui espera “la millor versió”. “Sabem que té baixes transcendents, nosaltres també en tenim alguna, però tenen molt nivell i han fet coses importants els últims anys. Serà un partit dur, difícil i en un escenari increïble“, ha analitzat. En relació a la seva estrella, Harry Kane, l’entrenador culer ha dit que “és un grandíssim jugador, molt important i esperem el seu millor rendiment”, mentre que també ha aprofitat per treure ferro a la seva decisió de prescindir de Pochettino quan el dirigia a l’Espanyol: “Quan un és entrenador pren les decisions que creu que són més convenients pel seu club. Tenim una bona relació, ens vam veure en l’amistós als Estats Units i ens vam saludar”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa