Món Esport
Valverde, tranquil amb el cas Chumi: “Estem molt convençuts del que hem fet”
  • CA
Ernesto Valverde i Paco López, abans del Barça-Llevant de Copa del Rei. | EFE

Ernesto Valverde no en té cap dubte: segons el seu parer, el cas Chumi no té raó de ser. “Estem convençuts del que hem fet. Hem actuat de manera totalment correcta. El reglament és el que és, la situació és claríssima. Hem guanyat on havíem de guanyar, sobre la gespa“, ha declarat el tècnic extremeny en la roda de premsa posterior a la victòria del Barça contra el Llevant, que ha servit al conjunt blaugrana per capgirar els vuitens de final de la Copa del Rei.

 

“Sabia que Chumi no podia contra l’Eibar, igual que tampoc ho podia fer Mújica perquè els dos estaven sancionats. La sensació és que demà haurem d’estar pensant en el sorteig per veure contra qui juguem“, ha sentenciat l’extremeny sobre l’assumpte. “Estem contents perquè hem capgirat el marcador i seguim vius a la competició. Hem sigut capaços de superar les dificultats que ens ha posat el Llevant“, ha afegit.

 

En la compareixença, Valverde no ha volgut valorar el possible fitxatge de Carlos Vela (“És un jugador que pertany a un altre equip… Repeteixo el mateix que dic sempre: el mercat està obert i nosaltres sempre voldrem millorar la nostra plantilla”) i ha assegurat que la idea del seu equip “és la de guanyar-ho tot perquè és el que se’ns exigeix”???????. El tècnic blaugrana no va convocar Malcom per a la tornada de vuitens de Copa, però confia en ell: “Té moltes qualitats i el que volem és veure-les. Esperem la seva millor versió i pot tornar aviat a l’equip”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa