Món Esport
Valverde, sobre el seu plantejament conservador: “No és això el que ens ha impedit guanyar”
  • CA
Valverde, durant el partit entre el Barça i l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano.
Valverde, durant el partit entre el Barça i l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano. | EFE

Ernesto Valverde ha valorat, en la roda de premsa posterior a l’empat del Barça al Wanda Metropolitano, els motius que han impedit que els blaugrana es poguessin emportar els tres punts de Madrid. El tècnic extremeny ha assegurat que el que ha impossibilitat el triomf culer al camp matalasser ha estat “el mateix Atlètic” i que “ens ha faltat espurna en algun moment determinat”.

 

A més, Valverde també ha valorat la versió salvadora de Dembélé, de qui ha dit que “té coses que no tenen els altres” i l’omnipresència d’Arthur, a qui ha elogiat, i ha fet autocrítica després del segon partit consecutiu sense guanyar: “Evidentment, tenim coses per canviar. Avui hem controlat bé els contraatacs, però ens ha faltat espurna en els últims metres”. Repassa la resta de declaracions que ha fet després del compromís de la Lliga Santander.

 

Les declaracions de Valverde posteriors a l’Atlètic de Madrid-Barça

 

PLANTEJAMENT CONSERVADOR

“No ens ha impedit guanyar això. Ens ha impedit guanyar l’Atlètic. Els dos equips hem intentat plasmar al camp el que crèiem que havíem de fer. Nosaltres amb la possessió i ells esperant, aprofitant l’espai i sortint al contraatac. Cadascú ha estat fidel al seu estil”.

 

UN ROMBE AL MIG DEL CAMP

“Amb la idea del que ens podia proposar l’Atlètic, buscàvem les arribades d’Arturo Vidal des de segona línia. Tampoc no podíem estar gaire a sobre d’ells perquè és el que esperen quan deixen jugadors despenjats com Griezmann o Costa. Ens ha faltat espurna en algun moment determinat”.

 

PARTIT IGUALAT

“La nostra idea ha estat anar a guanyar des del principi. Estava clar que havíem de controlar els seus contraatacs. Contra el Betis no ho vam fer i avui ho teníem molt present”.

 

AUTOCRÍTICA

“Evidentment, tenim coses per canviar. Avui hem controlat bé els contraatacs, però ens ha faltat espurna en els últims metres. Al final, una cosa per l’altra”.

 

LA SOLIDESA DE L’ATLÈTIC

“Cal ser allà a baix per veure com d’extraordinàriament bé defensen. És un rival per a totes les competicions, això segur”.

 

RESULTAT

“Ho hem intentat de totes les maneres i hem defensat bé els seus contraatacs, una de les seves principals armes. Al final hem aconseguit salvar l’empat després que en una jugada d’estratègia ens fessin un gol”.

 

DEMBÉLÉ

“Té aparicions determinants amb gols importants. En un equip fa falta de tot: especialistes en banda, jugadors que se la juguin, altres que tinguin entusiasme… I Dembélé té coses que no tenen els altres. Té personalitat, xut amb les dues cames i desimboltura. Té un gran talent i nosaltres hem de treure-li”.

 

ARTHUR

“Ha estat molt bé. Arrisca a l’hora de jugar i vol la pilota. Li donem per descarregar responsabilitat perquè ell l’accepta”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa