Món Esport
Valverde: “No prendrem cap risc amb Messi”
  • CA
Ernesto Valverde, durant la roda de premsa prèvia a l'Inter de Milà-Barça.
Ernesto Valverde, durant la roda de premsa prèvia a l’Inter de Milà-Barça. | EFE

Ernesto Valverde esbossa un somriure quan una periodista li pregunta si és important que es recuperi Leo Messi. “Que si és important que es recuperi Messi? De debò”, comença explicant incrèdul abans de sentenciar, sense perdre simpatia: “És clar que és necessari que es recuperi Messi, i com més aviat millor!”.

 

L’entrenador del Barça mai ha amagat que el seu equip depèn de l’argentí. “És impossible no trobar a faltar el millor jugador del món”, va dir en la roda de premsa posterior al partit contra el Sevilla, duel en què el capità es va fracturar el radi del braç dret. En la compareixença d’aquest dilluns a Milà, el dia abans de la visita culer al Giuseppe Meazza, el tècnic extremeny ha seguit valorant la baixa del ’10’ en la mateixa línia i, tot i que l’ha convocat per jugar contra l’Inter, ha assegurat que “no prendré cap risc amb ell”. “Hem d’esperar a l’entrenament. Leo està en aquest punt en què podria estar disponible, però ens vam donar de marge l’entrenament d’avui. A veure quines sensacions té, sobretot en la seva seguretat“, s’ha justificat, lluny de donar pistes a Luciano Spalletti.

 

Hi ha quatre possibilitats: “Que jugui d’entrada, que surti des de la banqueta, que no ho faci o que vegi el partit des de la graderia”, ha sentenciat Valverde sobre l’assumpte. L’entrenador del Barça també ha valorat altres aspectes de l’actualitat blaugrana com la renovació de Jordi Alba, els rendiments d’Arthur i Arturo Vidal o la possibilitat de segellar, aquest dimarts, el bitllet per als vuitens de final de la Champions League. Consulta les seves declaracions més destacades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa