Món Esport
Valverde: “Li dono molt valor a la victòria contra el Rayo”
  • CA
Ernesto Valverde, durant el Barça-Rayo.
Ernesto Valverde, durant el Barça-Rayo. | EFE

Ernesto Valverde tenia clar que el partit contra el Rayo Vallecano era molt imporant. Ho va avisar aquest divendres en roda de premsa, ho ha ratificat avui amb l’alineació titular, formada amb moltes peces clau,i ho ha tornat a assegurar davant els mitjans de comunicació. El tècnic extremeny ha assegurat que “li dono molta importància a totes les victòries, a la d’avui també” i ha valorat que li agrada molt que el seu equip es refaci tan bé dels gols en contra i sigui fort per remuntar

 

Les declaracions d’Ernesto Valverde posteriors al Barça-Rayo

 

L’OLFACTE GOLEJADOR DE PIQUÉ

“Es relaciona bé amb el gol. Per a l’altura que té és hàbil quan s’incorpora a l’atac, com va fer el dia del Llevant fa mal. Podria jugar fins i tot de migcampista”

  

 

EL ‘3’, OMNIPRESENT

  

“És bastant regular i té menys desgast perquè juga menys partits aquest any. En l’estratègia hi ha coses que podem millorar, però amb els jugadors que tenim entrant en velocitat des de darrere podem fer grans gols”.

  

  

MESSI, SUÁREZ, DEMBÉLÉ I COUTINHO… ELS QUATRE FANTÀSTICS?

  

“En la meva època ‘Els 4 fantàstics’ era un còmic. El que aporten aquests jugadors és tenir un bagatge ofensiu important. En l’inici teníem un dibuix diferent, però era quelcom que jo contemplava a llarg termini. Veus que hi ha coses que funcionen cap a un costat, però no cap a altre”.

  

 

JUGAR AMB 4-2-3-1

  

“El 4-2-3-1 d’inici? Sí, és una possibilitat. Dependrà de com es posin els partits”

  

 

EL BARÇA S’ACOSTUMA A LES REMUNTADES

  

“Quan encaixem l’equip es refà molt bé. Té capacitat i embranzida per capgirar els partits. Va haver-hi alguns, com el del Sevilla, que vam haver de remar contracorrent. I ho vam fer”.

  

 

GOLS EN CONTRA

  

“El partit era difícil i en l’única jugada que s’han acostat amb perill ens han marcat. De Tomás ha fet un gran gol, se l’ha tret del no-res. És complicat guanyar qualsevol equip. Li dono molt valor a les victòries”.

  

 

ARTURO VIDAL

“Ha fet un gran partit en molts sentits, té un cor increïble, un gran desplegament. Sempre està a prop de l’àrea contrària i de la pròpia. Ell i Busquets ens han ajudat. Arturo ha tingut un índex de recuperació molt alt”.

  

 

ELS XIULETS DEL CAMP NOU A COUTINHO

  

“En qualsevol club del món hi ha una exigència terrible per guanyar, i en aquest encara més. Ja està, no cal donar-li més importància. Ha intentat marcar, sempre esperem que ho faci. El secret és no rendir-se”.

 

ENTRADA DE DEMBÉLÉ

  

“Volíem mantenir la seva defensa una mica més oberta. A l’inici ells han plantejat el partit amb una línia de cinc defenses, teníem nou jugadors en pocs metres. Volien tapar-nos el joc interior. Volíem obertura per la dreta per ajudar a Nelson”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa