Món Esport
Valverde: “He tardat a fer els canvis perquè no ho veia clar”
  • CA
Valverde, durant el València-Barça.
Valverde, durant el València-Barça. | EFE

El Barça ha encadenat el quart partit consecutiu sense guanyar amb un empat a Mestalla. El conjunt blaugrana ha començat perdent i només ha pogut rescatar un punt del camp del València en un matx en què Ernesto Valverde ha tardat 83 minuts a fer el primer canvi i només n’ha acabat fent dos (Dembélé per Coutinho i Rafinha per Arthur). El tècnic extremeny ha assegurat en la roda de premsa posterior al duel els motius d’aquesta qüestió: “He guardat els canvis fins al final perquè no ho veia clar i si no ho veig clar prefereixo esperar. Creia que amb els que estaven jugant ja podíem solucionar el partit”.

 

Les declaracions de Valverde

 

Començar perdent: “L’equip ha sortit amb la mentalitat adequada. Fa quatre dies ens vam avançar nosaltres en la primera jugada i avui ens ha tocat encaixar. Són coses que poden passar. Entrenem perquè no passi, però són circumstàncies del futbol. Excepte contra el Leganés, sempre que se’ns han avançat hem tingut respostes”.

 

Poc atrevit amb els canvis: “Teníem el control del joc, només ens faltava una mica d’encert en l’últim tram. Ells tenien vuit jugadors al voltant de la seva àrea i no podíem perdre de vista als dos que tenien despenjats. No volíem permetre contraatacs”.

 

Poques ocasions: “Pensàvem que després del gol de Leo tindríem alguna oportunitat, però no hem pogut filtrar una passada que ens generés la situació de gol adequada per poder guanyar”.

 

Reconeixement al treball defensiu del València: “Sempre vols guanyar. Quan no guanyes penses que has perdut dos punts, però ells han fet una gran feina en l’àmbit defensiu i això s’ha de reconèixer. Ens costava molt travessar les línies, estaven molt enrere i molt junts”.

 

Arthur: “Necessitem la possessió per dominar i ell és un jugador que ens ho permet. Ens ajunta l’equip i no perd la pilota”.

 

Convocatòria de dinou jugadors: “No respon a cap fet concret, no té importància”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa