Món Esport
Valverde gira l’esquena a la realitat: “El Betis no ha estat superior”
  • CA

Gerard Piqué ha fet autocrítica després de la derrota del Barça contra el Betis al Camp Nou i ha afirmat que els visitants “han merescut guanyar”. “Nosaltres hem millorat a la segona part, però hem arribat tard”, ha completat el central blaugrana en aquest aspecte. Ernesto Valverde, el seu entrenador, no comparteix el seu punt de vista. En la roda de premsa posterior al matx, el tècnic extremeny ha assegurat que no marxa “amb la sensació que el Betis hagi estat superior”.

 

“Me’n vaig amb la sensació que hem tingut una mala primera part, però res més”, ha sentenciat Valverde, que ha justificat l’entrada d’Arturo Vidal al descans dient que “el partit no estava per controlar-lo” i que calia “agitar-lo”. Repassa la resta de declaracions d’Ernesto Valverde posteriors al Barça-Betis.

 

Les declaracions de Valverde posteriors al Barça-Betis

 

PRIMERA MEITAT

“Hem començat bé i ells tenien moltes pèrdues, però quan el partit s’ha trencat no hem estat bé. No hem estat massa encertats i d’aquí el resultat del primer temps”.

 

PROBLEMES DE L’EQUIP

“Veníem d’una ratxa de partits i resultats molt bons i en aquest no hem començat bé. Ens està fallant alguna cosa en línies generals. Ens falta frescor al final, a la segona part hem estat més intensos i al final hem tingut les opcions de donar-li la volta”. 

 

GOLS ENCAIXATS

“Avui no hem controlat l’intercanvi de cops. D’aquest ha sorgit el perill, sobretot en el primer temps. Hem de millorar”.

 

EL BETIS, SUPERIOR?

“No, me’n vaig amb la sensació que hem tingut una mala primera part. Ells han guanyat en el primer temps, no tenien control en el mig del camp”. 

 

ERRORS INDIVIDUALS

“No li vull treure mèrit al rival. Penso que nosaltres podríem haver contrarestat els seus gols d’alguna altra manera”. 

 

ARTURO VIDAL

“Pensàvem que havíem d’agitar el partit i posar-li una mica de físic. El partit no estava per controlar-lo. Era una espècia de lluita d’home contra home i, aquí, l’Arturo té arribada i això és el que fa. Sempre penso a donar-li més protagonisme, pot ser titular”.

 

MALCOM, TITULAR EN DETRIMENT DE RAFINHA

“A vegades els toca a uns, i a vegades a altres. Malcom és un jugador ràpid que ens dona verticalitat”. 

 

DEMBÉLÉ

“És un jugador que esperem molt d’ell, té un gran talent i esperem que ens ajudi”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa