Món Esport
Valverde: “És normal dependre del millor jugador que s’ha vist mai”
  • CA

Ernesto Valverde riu quan li pregunten si la lesió de Leo Messi afectarà el seu equip o no. “No, que va”, respon amb ironia. L’entrenador del Barça és més conscient que ningú que els seus jugadors trobaran a faltar el seu capità i líder sobre el terreny de joc i no té cap problema a reconèixer-ho. “És clar que ens condiciona. És normal dependre del millor futbolista que s’ha vist mai”, ha declarat en la roda de premsa prèvia al partit de Champions League dels blaugrana contra l’Inter de Milà, corresponent a la tercera jornada de la fase de grups.

 

“No em fa res a parlar de ‘Messidependència’ perquè ho veig completament normal. El que hem de fer ara és aconseguir que la seva absència es noti el menys possible. Tenim jugadors per fer-ho, però tots han de fer un pas endavant perquè la responsabilitat que assumeix ell no pot caure a ningú en particular“, ha seguit valorant el tècnic extremeny. Valverde ha informat que en totes les lesions sempre s’espera reduir terminis, però malauradament “en aquest cas no sembla que sigui així” i, per tant, Messi no jugarà cap partit del Barça abans de la tercera aturada per partits de seleccions de la temporada. Tot i això, la plantilla catalana està “molt il·lusionada després de guanyar el Sevilla” i vol trobar a faltar la seva estrella “guanyant”.

 

Ernesto Valverde no ha volgut donar pistes als tècnics rivals i no ha explicat si l’argentí serà substituït per un extrem com Dembélé o Malcom, de qui també ha parlat, o si la seva lesió provocarà un canvi de sistema. Tampoc ha descartat Hristo Stoítxkov, que ha sorprès l’extremeny oferint-se com a possible recanvi del ’10’. “No ho havia contemplat, però ara que et tinc aquí et diré que no marxis molt lluny per si de cas”, ha respost amb simpatia l’entrenador.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa