Món Esport
Valverde demana un migcampista que encaixi en l’estil Barça
  • CA

 

Dos mesos després de la seva darrera roda de premsa, Ernesto Valverde ha tornat a parlar davant dels mitjans de comunicació per parlar de les seves primeres sensacions en aquesta pretemporada. El tècnic basc ha deixat clar que “l’exigència al Barça és guanyar-ho tot”, i ha fet un repàs sobre la situació del mercat de fitxatges, deixant entreveure que no està massa satisfet amb la venda de Paulinho, i que el de Malcom és un fitxatge de club, no petició seva. “M’agrada tenir una plantilla raonablement curta, sabent també de l’exigència que hi ha i del fet de disputar moltes competicions”. Valverde creu amb el potencial del filial: “Pensem que el filial pot ajudar”, ha exposat el tècnic blaugrana, que ha deixat la porta oberta a les sortides: “Anirem veient els jugadors que han de sortir. Aquesta gira és una oportunitat pels que tornen de cessions i els que pugen del B. Hem de decidir”. 

 

No ha descartat l’arribada de cap reforç, i malgrat ha evitat pronunciar-se sobre noms concrets, si que ha deixat clar el perfil del jugador que li falta: “Estem oberts a qualsevol possibilitat, i està clar que al mig del camp hem tingut una baixa important (Paulinho). Els jugadors que han vingut (Arthur) i els nois del B tenen un perfil similar. És probable que fem més fitxatges. Intentarem fer la plantilla més competitiva possible, tenint en compte que també ha marxat Iniesta”. Valverde ha demanat un migcampista “que encaixi amb l’estil del Barça”. “Necessitem gent per dins per generar joc, i si després té arribada, doncs també està bé”, ha afegit. Sobre Malcom, no ha revelat si ja farà el seu debut al Rose Bowl Stadium contra el Tottenham de la matinada de dissabte a diumenge -5.05, hora peninsular-, però ha assegurat que “és un jugador jove amb projecció que el club pensa que pot ajudar. Si és titular o no, dependrà del seu rendiment. Fa temps que se’l seguia”.  

 

Valverde també ha parlat de la situació d’Ousmane Dembélé: “Esperem que sigui la seva temporada. Ens ha de donar moltes coses. És un jugador extraordinari. L’any passat va ser accidentat per la lesió que va tenir, i malgrat tot ens va aportar molt. Preocupat per Malcom? L’important és que hi hagi competència dins de l’equip”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa