Món Esport
Valverde, sobre el Barça-Las Palmas de l’1-O: “Va ser horrible”
  • CA

Ernesto Valverde ha recordat el partit del Barça contra el Las Palmas de l’1 d’octubre del 2017, que es va jugar a porta tancada perquè Josep Maria Bartomeu va decidir que la imatge del Camp Nou buit durant un partit del conjunt blaugrana era la millor forma de protestar contra la repressió violenta de l’Estat espanyol contra l’intent de celebració d’un referèndum d’autodeterminació per part del poble català.

El tècnic extremeny ha assegurat que va ser “horrible” haver de jugar sense públic. “No estàvem preparats per disputar aquell partit. Va ser una sorpresa”, ha assegurat l’exentrenador blaugrana en una entrevista a Radio Marca Bilbao. Aquell episodi aïllat, no obstant això, serà el que hauran de viure tots els equips de Primera i Segona Divisió espanyoles per culpa del coronavirus. “Segur que ara tots els futbolistes estan més mentalitzats”, ha reflexionat al voltant de l’absència d’afeccionats a les grades.

“Serà estrany. Jugar un partit sense públic és estrany, però no sé com serà això de tenir-ne cent. Els primers seran complicats, però els jugadors s’hi aniran acostumant”, ha sentenciat al respecte. Valverde, d’altra banda, també ha recordat la figura d’Aritz Aduriz, que la setmana passada va anunciar la seva retirada: “Era un jugador fonamental, exemplar. Assumia el seu rol i li agradava tenir-lo. S’exigia molt i exigia la resta. Va prendre una decisió valent, la de marxar, i crec que va sortir guanyant”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa