Món Esport
La validació de les signatures de la moció contra Bartomeu s’iniciarà dimarts vinent
  • CA

El pròxim dimarts 29 de setembre s’iniciarà de validació de les signatures per tirar endavant el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. Serà aquell dia quan es constituirà una Mesa del Vot que, en principi, tindrà cinc integrants –dos membres nomenats pel club, dos per Més que una Moció i un per la Federació Catalana de Futbol–, encara que els promotors de la iniciativa que pretén avançar les eleccions a la presidència del club blaugrana han demanat tenir més interventors en el procés.

Comença el compte enrere per fer fora Bartomeu i la seva junta. Hem recollit milers de signatures que són la veu en contra d’aquesta directiva que no pot estar al capdavant del Barça ni un dia més”, ha declarat Jordi Farré, el precandidat que va sol·licitar la moció de censura abans d’unir forces amb vuit grups d’opinió relacionats amb l’entitat culer i dos precandidats més, Lluís Fernàndez Alà i Víctor Font. Tots plegats van reunir 20.687 firmes a favor de la finalització, abans d’hora, del mandat de Josep Maria Bartomeu, encara que totes aquestes butlletes estan pendents de validació.

En principi, està previst que l’aprovació de les signatures s’allargui durant tres dies en torns de matí i tarda a partir del moment en què es decideixi el manual i el procediment que s’haurà de seguir per dur a terme la certificació dels avals.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa