Món Esport
Una expromesa de la Masia es retira als 24 anys per començar una carrera empresarial
  • CA
Pol Calvet, en una imatge d'arxiu.
Pol Calvet, en una imatge d’arxiu. | FC Barcelona

Pol Calvet, jugador que es va formar a la Masia i que era un dels joves més prometedors de la generació del 1994, juntament amb Gerard Deulofeu, ha decidit penjar les botes amb 24 anys. Graduat en Administració i Direcció d’Empreses, l’exmigcampista blaugrana ha decidit deixar de banda la seva carrera esportiva per catapultar l’empresarial al capdavant de Beach Soccer Worldwide, empresa amb seu a Barcelona que es dedica al creixement del futbol platja i organitza els principals esdeveniments d’aquest esport arreu del món.

 

Calvet, que va començar en el futbol formatiu del Barça en la categoria infantil, va estar vuit temporades i mitja al conjunt blaugrana, fins que el gener del 2016, després de patir una sèrie de greus lesions que li van impedir entrar en els plans del filial, va demanar la baixa. Internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola, el català va provar sort al filial del Deportivo, on va començar a adonar-se que el seu futur futbolístic s’havia complicat força.

 

Llavors, Calvet va decidir marxar als Estatus Units a acabar la seva carrera universitària. Als Phanters i a Los Angeles, el migcampista va fer els seus últims passos com a esportista. Ara, l’exfutbolista format a la Masia se sent feliç després de firmar com a nou responsable de patrocinis de Beach Soccer Worldwide. “És una posició rellevant dins de l’organització. És il·lusionant perquè em permet connectar la meva trajectòria esportiva amb els meus estudis. Crec que l’aprenentatge i el meu creixement professional ha de ser la meva prioritat i, a partir d’aquí, anar buscant les meves oportunitats i forats dins del sector”, ha declarat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa