Umtiti tenia molt més que una contusió al peu i estarà entre cinc i sis setmanes de baixa

El Barça li ha fet noves proves i ha detectat una fissura del segon metatarsià del peu dret del central francès

Nou problema físic per a Samuel Umtiti. El Barça li ha fet noves proves per detectar l’origen de les molèsties del central francès al seu peu dret, que persistien, i ha detectat una fissura del segon metatarsià que el mantindrà un temps de baixa aproximat d’entre cinc i sis setmanes

El futbolista es va lesionar durant un entrenament amb la selecció francesa i, de fet, no va poder disputar cap minut del partit que França va jugar contra Albània (4-1), corresponent a la classificació per a l’Eurocopa 2020. Les primeres exploracions i proves van indicar que Umtiti només tenia una contusió al peu dret, però aquest divendres se li han fet noves indagacions que han determinat que la gravetat de la lesió és força superior.

Umtiti pateix un altre contratemps físic i Ernesto Valverde es queda sense el seu tercer central, ja que ha deixat ben clar en aquest inici de curs que ell segueix confiant cegament en la parella Piqué-Lenglet. Durant el pròxim mes, però, si el tècnic extremeny vol donar descans al català i al francès haurà de pensar en Todibo o mirar cap a la Masia.

Més informació

Comentaris

    El Follet Tortuga Setembre 13, 2019 11:05 pm
    Ei Nobita, a veure si te n'adones que tothom se't pixa a sobre i et diuen que plou. Que no, home, que no. Que no et pren seriosament ni la teva psicoanalista. Eres la riota de la classe a primària i ara ho segueixes sent de gran. Fot el camp i deixa pas a gent preparada de veritat.

Nou comentari