Món Esport
Trincao: “Estic content pel meu fitxatge, però no m’ho esperava”
  • CA

Francisco Trincao, davanter portuguès de 20 anys, va ser un dels fitxatges més estrambòtics del Barça del mercat d’hivern. El club blaugrana va desembutxacar 31 milions d’euros per un jugador que no apareixia a l’imaginari de, pràcticament, ningú i el va mantenir a l’Sporting de Braga, equip amb el qual va debutar a la Lliga portuguesa. Aquest estiu, Trincao s’incorporarà amb el primer equip culer i caldrà veure quin és el seu rendiment, que ara per ara és un gran enigma.

El davanter ha atès els mitjans de comunicació del club per parlar del seu fitxatge. Un fitxatge que, fins i tot per a ell, és estrany: “És un orgull per a mi i estic content, però no m’esperava una cosa així sent tan jove. Ara tothom mira més el que faig, però m’és igual”. Trincao ha afirmat tenir converses habitualment amb Nelson Semedo i Antoine Griezmann i a Portugal ha coincidit amb Abel Ruiz, qui li ha parlat del Barça i l’ha ajudat a aprendre castellà i català.

Pel que fa al seu estil de joc, Trincao ha reconegut que se sent més còmode per la banda dreta, tot i que farà “el que l’entrenador consideri més oportú”. També s’ha mostrat autocrític i ha explicat que mira els vídeos dels partits que juga per saber què ha de canviar i millorar. “El meu referent soc jo mateix. Crec que soc fort mentalment”, ha expressat el jove de 20 anys, mostrant una maduresa que permet pensar que té una actitud que avança cap a una bona direcció pels interessos del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa