Món Esport
Tres punts clau amb la mirada posada al Bernabéu (20:45h)
  • CA

El Santiago Bernabéu ja espera el Barça. Després d’aixecar el tercer Mundial de Clubs, el Reial Madrid ja té la vista posada al clàssic davant el seu gran rival. Mentrestant, a Barcelona, el conjunt dirigit per Ernesto Valverde té -aquest diumenge- l’opció d’arribar a l’estadi blanc amb onze punts de distància envers el seu principal rival en la lluita pel títol de Lliga. El Barça rep un Deportivo de la Corunya que lluita per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació (20:45h) amb un gran dubte: rotacions o tota la carn a la graella?

La d’avui és una gran oportunitat pels blaugrana. Tornar a situar-se a onze punts del Madrid, amb el clàssic a l’horitzó, i amb una setmana neta per preparar l’enfrontament més atractiu i important de la primera fase de la temporada seria ideal per al Barça. I la gestió del dia a dia, del partit a partit de Valverde, fa pensar que el tècnic extremeny pot saltar a la gespa del Camp Nou amb els onze habituals, amb els futbolistes més en forma d’un conjunt que segueix sense conèixer la derrota en la competició domèstica.

 

Però també hi ha riscos. Sergio Busquets, jugador imprescindible per a tots els entrenadors durant els darrers nou anys -des del debut amb Pep Guardiola l’estiu del 2008-, és a una targeta groga de la suspensió. El de Badia acumula quatre amonestacions i un accident aquest diumenge al vespre el pot deixar sense disputar el partit del proper dissabte al Bernabéu. Una situació que complicaria les opcions del Barça davant un Reial Madrid que arriba crescut després de proclamar-se campió del món.

Aquest és el gran dubte de l’alineació d’aquest vespre. Busquets i la resta per assegurar els tres punts o descans per al migcampista sense patir pel domini del joc davant un rival que plantejarà un enfrontament tancat i sense precipitacions. Sense Sergio, Valverde tindrà una nova oportunitat per situar Sergi Roberto en la posició de migcampista, amb Rakitic com a pivot, o per seguir apostant per Denis Suárez, que ja fou titular a Vila-real en substitució d’Iniesta, ja recuperat. A l’alta del capità, després de quinze dies inactiu, se suma també la recuperació definitiva de Javier Mascherano, que podria ocupar la posició de central en detriment de Piqué o Vermaelen, els teòrics titulars davant el Madrid.

 

L’aposta d’El Món:

Possible onze del Barça davant el Deportivo.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa