Món Esport
Ter Stegen, escollit el millor jugador del Barça de la temporada passada

Marc-André ter Stegen ha estat escollit guanyador del premi Aldo Rovira com a millor jugador del Barça de la temporada 2019/20, segons el veredicte d’un jurat format per periodistes representants dels mitjans de comunicació. El premi Aldo Rovira, que enguany celebra la seva onzena edició, va ser creat per l’exdirectiu Josep Lluís Rovira en homenatge al seu fill Aldo, que va morir en accident de moto el 18 de març del 2009 als 37 anys.

El porter ha estat escollit en el transcurs d’una reunió telemàtica que ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu; l’exdirectiu Josep Lluís Rovira; el seu fill Borja; i el jurat format pels directors, caps de secció o, en cas d’absència, un representant dels principals mitjans de comunicació amb presència a la ciutat de Barcelona.

El trofeu, una estàtua realitzada per l’artista Montserrat Garcia Rius, s’entregarà a Marc-André ter Stegen durant aquesta temporada.

El palmarès del premi Aldo Rovira

  • 2009/10: Leo Messi
  • 2010/11: Leo Messi
  • 2011/12: Éric Abidal
  • 2012/13: Leo Messi
  • 2013/14: Javier Mascherano
  • 2014/15: Leo Messi
  • 2015/16: Luis Suárez
  • 2016/17: Leo Messi
  • 2017/18: Leo Messi
  • 2018/19: Gerard Piqué
  • 2019/20: Ter Stegen


Més notícies

Bartomeu vol renovar Ter Stegen abans que s’acabi el seu mandat

Notícia: Bartomeu vol renovar Ter Stegen abans que s’acabi el seu mandat
Comparteix
Segons l’’SPORT’ i la ‘Cadena SER’, el Barça i el porter alemany estan a punt de perllongar fins al 2025 la vinculació contractual que els uneix
Notícia: Bartomeu vol renovar Ter Stegen abans que s’acabi el seu mandat - Mobile

La Generalitat i el Barça creen un grup de treball per decidir la logística del vot de censura

Notícia: La Generalitat i el Barça creen un grup de treball per decidir la logística del vot de censura
Comparteix
La comissió també establirà el protocol d’obertura al públic, en partits de competició europea, del Camp Nou i el Palau Blaugrana
Notícia: La Generalitat i el Barça creen un grup de treball per decidir la logística del vot de censura - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa