Ter Stegen, decebut amb la seva suplència a Alemanya: “Em torna una mica boig”

El porter del Barça ha parlat en una entrevista de la seva situació a la selecció i de la recent nominació al millor porter de l’any als premis The Best

Marc-André Ter Stegen és ambiciós i, com a tal, li costa acceptar ser suplent. El porter del Barça continua estant per darrere de Manuel Neuer a la seva selecció i d’aquesta situació ha parlat en una entrevista a T-Online. “És clar que em torna una mica boig”, ha assegurat l’alemany sobre la seva suplència a l’equip nacional. El debat sobre la porteria s’ha tornat a obrir als mitjans locals després de la derrota davant Holanda per 2-4.

Dones el millor de tu i no estàs on vols. Tot i això, crec que amb el temps he trobat una resposta per a mi. He establert prioritats. Vull tenir èxit i el gran objectiu que tinc és ser el primer porter del meu país, però no a qualsevol preu. El futbol és una cosa, però la humanitat és més important. Vull poder mirar-me al mirall i dir: ‘has treballat honestament i has afrontat obertament les teves ambicions”, ha desenvolupat el porter del Barça.

Sobre la seva recent nominació a millor porter de la temporada 2018/19 als premis The Best, Ter Stegen diu que “és un reconeixement als meus èxits i també als petits i grans esforços realitzats cada dia en els entrenaments per millorar”. El guardià de la porteria blaugrana té encara un partit amb la selecció, contra Irlanda del Nord, aquest dilluns abans de tornar a Barcelona per posar-se a les ordres d’Ernesto Valverde.

Més informació

Nou comentari