Món Esport
Ter Stegen utilitza el català per conscienciar de l’ús de la mascareta
  • CA

Marc-André Ter Stegen, porter alemany del Barça, ha sorprès el país després d’emetre un missatge amb un català perfecte per conscienciar sobre l’ús de la mascareta. Ho ha fet en el marc de la Marató de TV3, que aquest any reuneix diners per invertir en la investigació de la Covid-19. En un anunci en el qual diverses persones demanaven l’ús de la màscara, Ter Stegen tanca el vídeo i ho fa amb un discurs llarg, emotiu i en català.

“Si ets asimptomàtic, però tens el virus, amb la mascareta protegeixes els altres. La mascareta és solidària. Aquesta Marató toca a tothom. Truca-hi”. Aquestes són les paraules concretes que utilitza el porter del Barça per a aquesta iniciativa de la Marató de TV3. Sorprèn especialment la seva pronunciació, molt acurada i encertada.

Cal recordar que el Barça sempre realitza diverses campanyes a favor de la Marató de TV3. Una que ha destacat perquè s’ha vist arreu ha estat que els futbolistes han portat el logotip a la samarreta durant el partit de Lliga contra el València al Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa