Món Esport
Tebas: “A diferència del que va passar amb Cristiano, si Messi marxés de la Lliga, ho notaríem”
  • CA

Javier Tebas ja ha deixat clar moltes vegades que l’organisme que presideix, LaLiga, està tan interessat com el Barça en el fet que Leo Messi no es mogui del Camp Nou. És evident que el capità blaugrana no només dona alegries als culers, sinó que també capta l’atenció de tothom i això suposa un imant per als patrocinadors i els contractes televisius. El màxim dirigent de la patronal ha aprofitat una entrevista a El món a RAC1 per tornar a exterioritzar la seva voluntat que l’argentí es quedi a la Lliga Santander.

La sortida de Cristiano Ronaldo va tenir un impacte pràcticament nul. Si Messi deixés la Lliga, sí que ho notaríem, sobretot si se n’anés a una altra competició. Si li puc donar un consell, li demano que acabi la carrera a Espanya”, ha declarat Tebas en unes paraules que han generat força controvèrsia i que, evidentment, no agradaran massa al davanter portuguès, actualment a la Juventus de Torí. L’exjugador del Reial Madrid va decidir abandonar el Santiago Bernabéu l’estiu del 2018, un moviment que va tenir molta més incidència per al club blanc que per a LaLiga.

D’altra banda, i sobre l’actualitat esportiva, Tebas ha avisat que “fins que no hi hagi una vacuna serà molt complicat que es puguin omplir els estadis”, ja que “la població no és immune”. “Amb la distància entre jugadors a la banqueta, les mascaretes podrien no ser tan obligatòries, però hem de donar exemple a la societat”, ha reflexionat sobre unes mesures que també es mantindran en el temps fins que es derroti definitivament la Covid-19.

Per últim, el president de la patronal ha abordat el racisme i l’homosexualitat. “Ara és un tema centrat en els Estats Units, però hem estat l’única lliga del món que ha fet una denúncia penal contra els energúmens que van insultar Iñaki Williams a Cornellà”, ha tret pit sobre la primera qüestió; “Si tenim jugadors homosexuals a la Lliga que senten que el fet de no fer-ho públic cohibeix la seva personalitat, estaria bé que ho fessin, sobretot per ells. Em semblaria perfecte. Ningú ho hauria d’haver d’amagar”, ha afegit en relació amb la segona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa