La pandèmia del coronavirus ha canviat els plans de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i ha obligat a canviar la seu de la Supercopa d’Espanya. Aquesta competició, que fa dues temporades va marxar per primer cop del territori estatal i es va jugar a Marroc i el curs passat a l’Aràbia Saudita, havia de repetir la seu de l’Orient Mitjà, però la Covid-19 ha forçat una modificació d’última hora. Finalment, i segons avança El País, la Supercopa d’Espanya es jugarà a Andalusia, a la Cartuja.

De la mateixa forma que l’any passat, el torneig comptarà amb dues rondes: les semifinals i la final. Els equips que la conformaran són els finalistes de la Copa del Rei (que encara s’ha de disputar) i els dos millors classificats de la Lliga. Dit amb altres paraules: Futbol Club Barcelona, Reial Madrid, Reial Societat i Athletic Club de Bilbao. La primera semifinal es jugarà el dia 13 de gener del 2021 i la competició acabarà amb la final del dia 17 de gener.

Si bé El País assegura que la Cartuja serà seu de la Supercopa (i que la final es jugarà allí de forma segura), les seus de les semifinals podrien variar. Les ciutats de Còrdova i Màlaga han demanat que aquesta eliminatòria es jugui als seus estadis. Tot i això, fins que la Federació no ho confirmi, encara no es podrà saber del cert quines seran les seus definitives.Més notícies

Messi, Lewandowski i Cristiano, els finalistes al premi ‘The Best’

L’argentí serà l’únic representant del Barça en la gala que se celebrarà telemàticament el pròxim 17 de desembre

L’acord per l’adequació salarial al Barça, ratificat per la majoria dels jugadors

Gràcies a aquest pacte, el club blaugrana s'estalviarà 172 milions d'euros que haurà d'abonar durant els pròxims anys

Nou comentari