Món Esport
Suárez torna a carregar contra les formes del Barça
  • CA

Luis Suárez ha tornat a parlar sobre la seva sortida del Barça. El davanter uruguaià, que aquest estiu va marxar del club blaugrana en direcció a l’Atlètic de Madrid, pròxim rival del conjunt culer, ha confessat que la decepció va patir quan va haver d’abandonar el Camp Nou “no va ser rampell”. “Estava trist i dolgut amb les formes”, ha expressat.

“Hi va haver una planificació tàctica per fer canvis. Vaig haver d’acceptar que no em necessitaven. Em costa veure, però, que els meus amics estan vivint una falta de contundència. Que cadascú tregui les seves conclusions”, ha afegit abans d’apuntar que “jo he de viure el meu present a l’Atlètic”. “Quan es tanca una porta, se n’obren cinc gràcies al treball, la professionalitat i la trajectòria. Em sento orgullós. Si els uns no em volen, em voldran uns altres. He trobat la felicitat i estic gaudint del moment”, ha declarat.

A més, Suárez també ha confessat que parla amb freqüència amb Leo Messi, però que no se centren massa en el futbol. “La veritat és que parlem, sí. Molt. Però, sincerament, parlem de la vida. Fa poc va ser l’aniversari d’un dels meus dos fills, també d’un dels seus. Parlem de la vida, del virus, de tot, però molt poc del futbol, dels gols que fallem, de sistemes tàctics…”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa