Suárez, sobre Neymar: “La seva decisió era fer tot el possible per tornar”

El davanter uruguaià del Barça ha explicat que tant Messi com ell han parlat amb el brasiler a través d’un grup de WhatsApp

En una entrevista a la cadena radiofònica sud-americana Fox Sports Radio, Luis Suárez ha assegurat que tant Messi com ell han estat en contacte amb Neymar Jr a través d’un grup de WhatsApp integrat pels tres. “Parlem de tant en tant. En aquell grup últimament no es parlava molt. Ara ha tornat a haver-hi activitat”, ha explicat el davanter blaugrana. I ha afegit que Messi i ell “sabent tot el que li ha passat, el moment complicat i per tot el que ha passat Neymar, respectem el seu  espai i el seu temps”.

“Vàrem parlar amb Ney quan volia marxar. En aquell moment va decidir que era el millor per a ell. I ara la seva decisió era fer tot el possible per tornar”, ha confessat l’atacant uruguaià. Les paraules de Suárez confirmen els esforços del brasiler per tornar a vestir de blaugrana, un desig que no es va poder complir. L’estrella del Brasil, jugarà aquest any al PSG, tot i que alguns mitjans ja parlen que l’estiu vinent Neymar es tornarà a moure per sortir de París.

Elogis a Griezmann

Suárez també ha tingut bones paraules per al seu nou company Antoine Griezmann. “Se l’ha rebut de la millor manera possible. Li hem demostrat que el vestidor del Barça és molt humil tot i el que la gent veu des de fora. És difícil arribar. Però en fer-ho veuen que tots som iguals i que cap de nosaltres es creu millor que ningú”, ha narrat el veterà davanter.

El vincle amb Messi

L’uruguaià també ha parlat de la seva íntima amistat amb Leo Messi, i com això es tradueix en el joc sobre la gespa. “Fa moltíssim temps que juguem junts, anys. Ni ens mirem i ja sabem com pensem els dos. Ens entenem perfectament. Quan ell agafa la pilota, jo arrenco cap a un costat i sé que me la donarà allà. I ell sap que jo hi aniré. A vegades passa que els rivals creuen que seré jo el que defineixi després de la seva passada, però jo la hi torno perquè sé que quan assisteix, segueix corrent”, ha explicat el ‘9’ del Barça.

Més informació

Comentaris

    Que descansats que ens hem quedat, sincerament, no calia que vingués. Setembre 4, 2019 5:30 pm
    Doncs sort que tot i el que ha fet, no ha acabat venint, d'haver vingut la ruina econòmica seria total i esportivament no s'hauria notat el més mínim! Això sí, he de reconèixer que ho sento, per les discoteques, aquestes sí que hi han sortit perdent, i molt!

Nou comentari