Món Esport
Suárez marxa sense retrets: “Jugar al Barça ha estat un somni fet realitat”
  • CA

Molt més elegant del que és al terreny de joc, Luis Suárez no ha volgut marxar del Barça entre retrets. El davanter uruguaià ha protagonitzat una compareixença de comiat exemplar que ha estat a l’altura dels sis anys espectaculars que ha viscut amb la samarreta blaugrana. Orgullós de la seva etapa al Camp Nou, el tercer màxim golejador de la història de l’entitat culer ha remarcat que “jugar aquí ha estat un somni fet realitat” i ha assegurat que marxa a l’Atlètic de Madrid “orgullós d’haver arribat a unes xifres que no m’hauria imaginat mai”.

“M’he de sentir orgullós dels meus sis anys al club. Ara ja he digerit la meva sortida i l’únic que puc fer és estar agraït al Barça per tots els moments viscuts”, ha insistit abans de valorar la seva sortida: “Hi ha vegades que, per molt que hi hagi un contracte en vigor, el jugador o el club necessita canvis. En aquest cas era l’entrenador el que no comptava amb mi. Això no implica, però, que me’n vagi amb la sensació que he complert malgrat les grans expectatives de ser el davanter d’un equip com el Barça”. “Cadascú té la seva forma de viure un adeu i jo em guardo la meva per a mi. Si el meu moment ha arribat fins aquí, ho he d’acceptar. Igual que el club ha d’acceptar que un futbolista vulgui marxar. Costa perquè són moments difícils i estranys, però el futbol és així”, ha afegit.

Suárez no ha valorat les formes amb què Koeman li va comunicar que no volia que continués a l’equip, encara que sí que ha dit que ja s’ho esperava per totes les informacions que es publicaven als mitjans de comunicació. “Ha estat un mes de bojos. S’han filtrat i dit moltes coses que són mentida, i això m’ha indignat. S’ha arribat a dir que jo perjudicava Messi, quan tothom sap la relació que tenim, però tant ell com jo som conscients que ho hem donat tot pel Barça. Jo només vaig demanar continuar entrenant fins que es trobés la millor solució per al club i per a mi”, ha revelat.

El charrúa ha explicat que “quan el Barça em va posar al mercat, em van arribar moltes trucades i ofertes” i ha justificat la seva decisió de fitxar per l’Atlètic opinant que “em sento preparat per continuar competint contra clubs grans com el Barça o el Madrid”. “Afronto amb molta il·lusió aquest nou repte, estic segur que serà molt bonic. Encara no he digerit el comiat i no m’imagino com serà jugar contra el club en què he jugat les últimes sis temporades, però tinc moltes ganes de seguir al màxim nivell”, ha assegurat abans de pronosticar, tenint en compte el que ha vist als primers entrenaments de Koeman, que “serà un any molt bo per al Barça i espero que aconsegueixi coses importants”.

Satisfet amb el seu rendiment

Suárez ha fet molta autocrítica per tot el que li ha passat al conjunt blaugrana els quatre darrers anys a la Champions League, però ha reivindicat que, individualment, no pot retreure’s res perquè, fins i tot, ha arribat a jugar lesionat, quelcom que valora “molt positivament” i del qual està “orgullós”. “Me’n vaig com un gran jugador del Barça i em quedo amb això, no li donaré el plaer a ningú de centrar el meu comiat en altres aspectes i treure protagonisme a sis cursos espectaculars”, ha finalitzat l’atacant uruguaià, que s’ha mostrat molt agraït amb els socis “pel suport que m’han donat des que vaig arribar”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: jupp a setembre 24, 2020 | 17:58
    jupp setembre 24, 2020 | 17:58
    Un gran golejador, si senyor. Ha sigut un plaer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa